Bu yöntemde siyah zeytin hazırlanması daha çok Yunanistan’da yaygın olup, kalamata zeytin çeşidi kullanılır. Türkiye’de kalamata zeytin üretimi yapmak için en uygun olarak Marmara bölgesi ve özellikle Karamürsel dolaylarında yetişen iri taneli ‘Karamürsel Su Zeytini’ çeşididir.

Ağırlık 10 kg
Ambalaj Seçenekleri

Kavanoz, Teneke

Kilogram Seçenekleri

500 gr, 1 Kg, 12 kg

İlgili Ürünler

İNDİRİM

Yeşil Zeytin Kokteyl 1 Kilo

240.00  220.00  KDV Dahil Sepete Ekle
İNDİRİM

Çizik Yeşil Zeytin 1 Kğ

240.00  220.00  KDV Dahil Sepete Ekle
İNDİRİM

Süzme Bal 850g

220.00  199.00  KDV Dahil Sepete Ekle
İNDİRİM

Keçi Boynuzu Özü

140.00  119.00  KDV Dahil Sepete Ekle
İNDİRİM

Andız Pekmezi

190.00  169.00  KDV Dahil Sepete Ekle
İNDİRİM
İNDİRİM

Dilimli Yeşil Zeytin

440.00  389.00  KDV Dahil Seçenekler
İNDİRİM
İNDİRİM

Light Siyah Zeytin

220.00 540.00  KDV Dahil Seçenekler
İNDİRİM