Bu yöntemde siyah zeytin hazırlanması daha çok Yunanistan’da yaygın olup, kalamata zeytin çeşidi kullanılır. Türkiye’de kalamata zeytin üretimi yapmak için en uygun olarak Marmara bölgesi ve özellikle Karamürsel dolaylarında yetişen iri taneli ‘Karamürsel Su Zeytini’ çeşididir.

Ağırlık 10 kg
Ambalaj Seçenekleri

Kavanoz, Teneke

Kilogram Seçenekleri

500 gr, 1 Kg, 12 kg

İlgili Ürünler

İNDİRİM

Badem Dolgulu Yeşil Zeytin

35.00  29.00  KDV Dahil Sepete Ekle
İNDİRİM
İNDİRİM

Akhisar Uslu Tipi Siyah Zeytin

20.00 39.00  KDV Dahil Seçenekler
İNDİRİM
İNDİRİM

Süzme Bal 850g

59.00  48.00  KDV Dahil Sepete Ekle
İNDİRİM

Kırma Yeşil Zeytin Domat

38.00  29.90  KDV Dahil Sepete Ekle
İNDİRİM

Gemlik Siyah Zeytin

29.90 190.00  KDV Dahil Seçenekler
İNDİRİM
İNDİRİM
İNDİRİM

Dut Pekmezi

35.00  26.90  KDV Dahil Sepete Ekle