Bu yöntemde siyah zeytin hazırlanması daha çok Yunanistan’da yaygın olup, kalamata zeytin çeşidi kullanılır. Türkiye’de kalamata zeytin üretimi yapmak için en uygun olarak Marmara bölgesi ve özellikle Karamürsel dolaylarında yetişen iri taneli ‘Karamürsel Su Zeytini’ çeşididir.

Ağırlık 10 kg
Ambalaj Seçenekleri

Kavanoz, Teneke

Kilogram Seçenekleri

500 gr, 1 Kg, 12 kg

İlgili Ürünler

İNDİRİM
İNDİRİM

Süzme Bal 450g

110.00  99.00  KDV Dahil Sepete Ekle
İNDİRİM

Gemlik Siyah Zeytin

219.00 550.00  KDV Dahil Seçenekler
İNDİRİM
İNDİRİM
İNDİRİM
İNDİRİM

Süzme Bal 1450g

399.00  349.00  KDV Dahil Sepete Ekle
İNDİRİM
İNDİRİM